25 d’oct. 2015

Solidaritat amb el poble Sahrauí

Des del 17 d'octubre els campaments de refugiats sahrauís han tornat a patir l’efecte de pluges torrencials, acompanyades per intenses ratxes de vent, que han causat grans inundacions.

Les tempestes han produït gran destrosses,les pèrdues d’habitatges, aliments i equipaments ha estat molt important. Moltes famílies han perdut totes les seves pertinences, aigua, roba i aliments, deixant la població sahrauí més desprotegida del que, lamentablement, acostumen a estar.

Des del Sindicat d'Activitats Diverses de CGT Sabadell fem una crida solidària internacional cap als estaments públics, les ONG, al moviment solidari, a la societat civil i a tots els amics i amigues del Poble Sahrauí per col·laborar com més aviat millor, realitzant donacions d’emergència per atendre les necessitats més urgents de la població causada per les pluges: abastiment d’aigua, d’aliments, de haimes, de mantes, d’equipaments domèstics bàsics, material higiènic i de rehabilitació i/o reconstrucció d’edificis.

El conflicte del poble sahrauí fa 40 anys que dura. És un conflicte que es pot resoldre aplicant les resolucions de l’ONU que insten a celebrar un referèndum d’autodeterminació. Un dret contínuament boicotejat pel Marroc, amb la complicitat de la comunitat internacional.

CGT Sindicat d'Activitats Diverses de Sabadell