30 de set. 2017

Vaga General a Catalunya el dia 3 d'octubre

A totes i tots els afiliats,

El darrer dimarts 26 de setembre, els sindicats presents a la Plenària extraordinària de la CGT de Catalunya van acordar convocar Vaga General pel dia 3 d'octubre.

Seguint els terminis establerts pels nostres estatuts, des del SP del Sindicat d'Activitats Sabadell vam convocar una assemblària extraordinària per avui dia 30 de setembre amb l'únic punt del dia, la vaga general. 

Tot i que la convocatòria de la Vaga General ja ha estat acordada, creiem que ha faltat temps als sindicats i federacions de la CGT per poder debatre amb tranquil.litat aquesta convocatòria, creiem també que és important que la militància del nostre sindicat pugui expressar-se lliurement i valorar aquesta decisió, és per tot això que hem mantingut la convocatòria d'assemblea.

Després d'un enriquidor debat de la militància, l'Assemblea del Sindicat d'Activitats Diverses ha decidit no recolzar la Convocatòria de Vaga General prevista a Catalunya pel dia 3 d'octubre. La votació ha estat molt ajustada, amb militants a favor i en contra de fer vaga, altres que s'han abstingut i altres que no han volgut votar, viu reflex de la realitat del nostre sindicat.

Respectant el resultat d'aquesta votació, hem acordat que no s'utilitzaran el nom i les sigles del Sindicat d'Activitats Diverses (SAD) a Sabadell durant la Vaga general del dia 3 d'octubre.

Com no potser d'una altra manera, les nostres afiliades i afiliats tenen tota la llibertat per a fer vaga, recolzar-la i adherir-s'hi.

Recordem que amb o sense Vaga General, les i els afiliats a la CGT del SAD de Sabadell en cas d'accions repressives, ens mobilitzarem, com sempre hem fet. 

Secretariat Permanent del Sindicat d'Activitats Diverses