26 de nov. 2008

Manifestació: Contra la seva crisis i les 65 hores-Plaça Universitat -29/11/08 17.30h

La Campanya contra les 65 hores està formada per més d’un centenar de sindicats, comitès d’empresa, moviments socials, associacions polítiques i altres organitzacions, unides amb un únic objectiu:
La retirada total i absoluta d’aquesta agressió capitalista cap als treballadors. No volem que ens colin un altre engany en forma de petits canvis cosmètics que no canviïn el fons de la Directiva. Si creus que la teva vida, i la dels teus fills, val més que l’esclavitud a la qual ens empenyen els poders financers, informa’t i participa. És l’única opció que tenim.Ells ja han decidit per tu. Tots i totes som NISSAN, FRIGO, LLADRÓ, SEAT, SIMON, l’Educació i la Sanitat Públiques en lluita, som els universitaris i universitàries en lluita contra la privatització dissenyada pel Pla Bolonya, som els i les immigrants tancats en camps de concentració sota l’empara de la feixista Directiva de la vergonya, som tots els treballadors i treballadores amenaçats per la deslocalització, per pensions miserables, per l’explotació i la precarietat.
Som la classe obrera, i el pròxim 29 de novembre unirem totes les nostres lluites i solidaritat per dir als que espremen beneficis del nostre sofriment i acomiadaments el que pensem d’ells..

Gran manifestació contra les 65 hores i la crisi capitalista
29 de novembre, plaça Universitat, Barcelona, 17:30 h.
Les seves crisis, el nostre sofriment.
Més informació de la campanya