4 de maig 2011

''Bustos fora de casa nostra''



Neix una plataforma ciutadana de rebuig a l'estil de l'alcalde actual.

Tot just el cap de setmana passat va aparèixer una nova entitat a la ciutat. En aquest cas està formada per persones ''desvinculades de cap opció política'' que pretenen protestar contra els governants actuals de la ciutat. Diuen que Bustos està ocupant les cases de la gent amb les seves polítiques i asseguren que ''molta gent n'està farta estigui o no afectada per les seves 'corrupteles'''.
Es pretén donar a conèixer les polítiques de Bustos en els últims 12 anys i sensibilitzar el vot indecís. Els organitzadors asseguren que entre una desena de persones ja han mobilitzat un centenar de ciutadans en menys de 4 dies. Bàsicament estan organitzats en dos equips: el 2.0 i el de producció. D'una banda estan promovent a través de Twiiter i Facebook adhesions a la campanya ''Bustos fora de casa nostra''. De l'altra gestionen tot el que comporta logísticament la iniciativa.

Pancartes als balcons

L'acció principal es basa en penjar pancartes als balcons de la ciutat. Costen un euro i les intenten fer arribar a tothom qui ho sol.licita. Un cop penjada demanen a la gent que els hi enviï la foto i així fer més ressò de la proposta. Tot plegat, evidentment, té un objectiu: que el proper 22 de maig Manuel Bustos posi punt i final a la seva era com alcalde.

Escrit per Vilaweb Sabadell