19 de maig 2011

La CGT de Catalunya amb les assemblees i acampades a Barcelona, Tarragona, Lleida, Terrassa, Sabadell,…


La CGT de Catalunya vol manifestar el seu recolzament a totes aquelles persones que des de fa dies han ocupat els carrers per lluitar contra la dictadura del capital. Començant per la uertaa del Sol de Madrid, Plaça Catalunya de Barcelona i seguint per altres acampades i assemblees populars a Terrassa, Sabadell, Tarragona,i Lleida, i altres ciutats, aquests dies s’està refermant que les places i els carrers poden convertir-se en punts de trobades de les lluites.
Les acampades són un moviment espontani, i per tot això lliure i incontrolable, que expressa el descontent acumulat per anys de retrocessos en drets. Davant d’un sistema electoralista que nega la capacitat d’expressar les opinions polítiques en el dia a dia, davant un sistema econòmic que destrueix el futur de les persones, davant les retallades socials i de drets dels darrers mesos… sobren les raons per assistir activament a les protestes, ja sigui a les assemblees i debats com a les acampades.
Des de la CGT animem al conjunt dels i les afiliades, i al conjunt dels i les treballadores, a participar activament a les acampades de Plaça Catalunya i de la resta de barris i viles del país. Ara és hora de sumar-nos, i esdevenir part d’aquest procés nou de lluita pel canvi social i econòmic. Des de baix, a partir del nostre treball que, en definitiva, és el nostre capital.

Secretaria d’Acció Social CGT Catalunya