15 d’abr. 2014

SOLIDARITAT AMB LA LLUITA DE PANRICO



Els treballadors i les treballadores de la fàbrica de Panrico a Santa Perpètua de la Mogoda fa 6 mesos que estan en vaga indefinida (des del 13 d'octubre de 2013), en lluita per la retirada de l'ERO que va presentar l'empresa amb l'excusa de pèrdua de beneficis, quan l'única cosa que pretén és la major obtenció d'aquests en detriment de les condicions laborals.

L'assemblea de treballadors i treballadores s'ha pronunciat en contra de les propostes de mediació que planteja la Generalitat, en les quals segueixen plantejant acomiadaments i rebaixes salarials, afavorint els interessos de l'empresa.

Mentrestant, la cúpula de CCOO intenta desactivar la vaga, dividint la plantilla i amb argúcies com l'aplaçament del judici a l'Audiència Nacional, que hauria declarat l'ERE il·legal.

El judici serà el 6 de maig i la sentència no sortirà fins el juny, fet que allargarà la vaga fins els 8 mesos. Els companys i companyes de Panrico necessiten ara més que mai el nostre suport i solidaritat.

Per això, des de CGT Sabadell us animem a contribuir en la seva lluita, que és la lluita de tota la classe obrera, amb l'aportació d'aliments i diners que recollirem durant les properes 2 setmanes al local (C/Rosselló, 10) en hores de permanències.