19 d’oct. 2011

Tres-centes persones protesten per la visita d'Artur Mas a Sabadell

Més de 300 persones van aconseguir reunir ahir al vespre, els sindicats CGT i CNT, amb el suport de la FAVS i el Moviment Popular, davant de l'Hotel Verdi per protestar per la presència del 'responsable de les retallades' a la ciutat. Sota el lema 'Artur Mas, no ets benvingut!', els organitzadors van denunciar la connivència entre l'actual Govern de la Generalitat i l'empresariat català, 'mentre retallen serveis socials bàsics, es faciliten els acomiadaments, i es temporalitzen més uns nous contractes de treball cada vegada més precaris'.
Des de dos quarts de 8 de la tarda prop de 300 persones es van anar reunint a l'Avinguda Francesc Macià davant del Gran Hotel Verdi per tal de demostrar el seu rebuig a l'acte i a l'apadrinament per part del president de la Generalitat. Els concentrats van tallar l'Avinguda i van escridassar els assistents a l'entrega de premis enmig d'un fort dispositiu policial, obligant a Artur Mas a esquivar l'entrada principal.

Mas lloa 'l'aprimament de les empreses'

Posteriorment en l'acte de lliurament dels premis bianuals, l'actual president de la Generalitat va lloar la tasca de les cambres de comerç i va prometre dotar-les de més competències. En la mateixa línia Artur Mas, que va compartir tribuna amb el president de la Cambra Antoni Maria Brunet, va voler felicitar les empreses que estan 'fent els deures per aprimar-se i agafar musculatura' i poder així seguir 'marcant el rumb'.

Escrit per Vilaweb Sabadell
Publicada també a Ràdio Sabadell