19 d’abr. 2013

Setmana de lluita per a l’Educació Pública de Catalunya, del 22 al 28 d’abril, contra la LOMCE i les retallades








 TROBADA DE MOVIMENTS I PLATAFORMES DE LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA

Acords

Amb l’objectiu de millorar i avançar en les mobilitzacions ja iniciades, per establir una millor coordinació i confluència d’accions, dissabte 6 d’abril a l’escola Jovellanos de Barcelona es va celebrar una trobada convocada pel MUCE, en la que van participar entre 150 i 160 persones, majoritàriament representants de Coordinadores, Moviments, Assemblees grogues, i xarxes d’entitats de tot Catalunya (45 agrupacions).

Propostes majoritàries i acords de la trobada

1.- Impulsar una setmana de lluita per a l’Educació Pública de Catalunya del 22 al 28 d’abril contra la LOMCE i les RETALLADES.
El 23 d’abril, organitzar un Sant Jordi reivindicatiu.

El 25 d’abril, promoure tancades en centres, espais públics,... organitzant debats, actes diversos... per localitats i amb amplia difusió i ressò mediàtic.

El 28 d’abril. Diumenge. Manifestació a Barcelona confluint amb Sanitat. Horari, lloc i itinerari a concretar.

2. - Tornar a trobar-nos el proper dia 4 de maig –espai a concretar- per:
- Valorar les accions realitzades.
-  Preparació d’una possible vaga a tota l’Educació contra la LOMCE el mes de maig, d’acord amb les plataformes de la resta de l’Estat.
-  Impulsar noves accions coordinades fins a final de curs.
-  Establir un sistema de coordinació més estable. S’accepta també que per mail totes les agrupacions tinguin les adreces de la resta d’assistents, rebin l’acta de la reunió i d’altres documents.

Tot es penjarà a la Pàgina del MUCE : http://muce21abril.blogspot.com/

Per a més informació:
muce21abril@gmail.com

Marc Unitari de la Comunita t Educativa (MUCE)
Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC), Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS), Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES), Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC), Federació d’Educació de CCOO, Federació d’Ensenyament de CGT, Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC), FETE-UGT, Sindicat d’Estudiants (SE), Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), USTEC-STEs (IAC)