30 d’abr. 2013

Solidaritat amb el Poble Sahrauí

Les colònies d'estiu per infants sahrauís són un símbol de solidaritat i un clam per la pau, contra la injustícia i la guerra. Aquestes colònies s'emmarquen dins el projecte Vacances en Pau, organitzat per la Delegació del Front Polisari a Catalunya i en col·laboració amb ACAPS (Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí).

Des de Sabadell, les colònies d'estiu són gestionades a través de l'associació de solidaritat amb el Poble Sahrauí SAIS. Aquesta associació en col·laboració amb la secretaria d'Acció Social del Sindicat d'Activitats Diverses de la CGT de Sabadell, ens conviden a veure el següent documental per entendre d'una manera més propera l'amarga situació dels infants sahrauís com a reflex de la del seu poble, i tot allò que els aporta l'oportunitat de poder gaudir tots els mesos de juliol i agost, des dels 6 fins els 12 anys, de la vivència de compartir la realitat de vida entre famílies del nostre poble.

No us perdeu aquesta activitat, sigui per conèixer més de la realitat sahrauí, sigui per interessar-vos pel projecte Vacances en Pau.
Serà aquest dissabte 4 de maig a les 18h al local de la CGT de Sabadell (C/Roselló, 10).
Us hi esperem!!!