2 de juny 2014

Concentració als jutjats de Sabadell dimecres 4 de juny a les 10h

 

Arran de l'aprovació de "l'Avantprojecte de Llei de protecció de la vida del concebut i de les dones embarassades" el passat 20 de desembre del 2013, per part del Consell de Minstres, han estat moltes les mobilitzacions en defensa del Dret al Propi Cos de les dones. 

Un cop més, tornem a rebre una nova amenaça per part de l'Estat, obligant-nos a ser mares i anul.lant el dret a decidir lliurement sobre el nostre cos. Ens trobem davant d'un retrocés històric pel que respecte als Drets sexuals i reproductius de les dones, portant-nos a més de 40 anys enrere i ignorant totes les lluites feministes  que s'han dut a terme des de aleshores.

El passat 8 de febrer milers de persones es van mobilitzar a Sabadell en defensa d'un Avortament lliure i gratuït. La manifestació es va desenvolupar amb normalitat i amb una gran afluència de persones de tot el Vallès. Tot i així, al finalitzar la manifestació, diversos dispositius dels Mosos d'Esquadra van aturar a un grup de manifestants, i sense cap motiu, els van retenir durant més d'una hora exercint una forta pressió i violència cap a les persones retingudes.

Aquest dimecres 4 de juny es celebrarà el judici de les 4 encausades arran de les denúncies presentades pels Mossos d'Esquadra. Les denunciades estan acusades d'organitzar i coordinar la manifestació del 8 de febrer convocada per la Plataforma Vallès per un Avortament Lliure i Gratuït.

Des de CGT Sabadell fem una crida a la solidaritat amb les encausades i convoquem a tots els treballadors i treballadores i a la ciutadania en general a assistir a la concentració de protesta davant dels jutjats de Sabadell el proper dimecres 4 de juny a les 10h , que es realitzarà paral.lament a la celebració del judici.

No podem deixar que ens prenguin el dret a manifestar-nos per defensar allò que és nostre!!
Nosaltres parim, nosaltres decidim!
Si ens toquen a una, ens toquen a totes!

CGT Sabadell