26 de gen. 2015

Solidaritat amb les acomiadades de la secció sindical de CGT Ensenyament a FAVIBC



Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

En els primers mesos de l’any passat, FAVIBC va acomiadar tota la secció sindical (10) de CGT Ensenyament.

Primer, rescindint contractes per ficar por i impedir que les eleccions fossin a comitè d’empresa. Posteriorment, renunciant a una subvenció concedida pel Departament de Benestar Social i desmuntant els plans de desenvolupament cooperatiu de determinats barris de Catalunya i acomiadant més treballadores (entre ells la resta de companyes de la secció sindical).

Entre una acció i l’altra, va dilatar i entorpir el procés d’eleccions sindicals convocat per CGT i va presentar una candidatura d’empresa, amb el suport de CCOO.

A finals de l’any passat, es va celebrar el judici dels primers 5 acomiadaments: no es va entrar i l’empresa van assumir indemnitzacions d’acomiadament improcedent antic.

Després d’un aplaçament i un llarg període de pressió psicològica, tenim el judici pels 5 acomiadaments darrers. Novament, sense voler negociar cap acord, sense conciliació, amb les actituds prepotents i antisindicals que els caracteritzen.

Necessiten el suport de companyes i companys d’altres sindicats, sectors i territoris per deixar clar a la direcció de FABIVC que amb  els afiliats i afiliades de la CGT no es juga!

Per la qual cosa,  us demanem la vostra solidaritat i suport:

Concentració dimecres 28 de gener, a les 10 h, davant els Jutjats de lo Social de Barcelona (carrer Girona 2)

Salutacions,

CGT Ensenyament