22 de març 2015

CGT Sabadell un altre cop a Madrid participant de les Marxes de la dignitat

La Confederació General del Treball de Sabadell juntament amb multitud de companys, d'organitzacions sindicals, socials i polítiques, hem tornat a Madrid per a seguir reivindicant, a un any de la històrica manifestació del 22M de 2014:


“Pa, Treball, Sostre i Dignitat”.

Un any després de la multitudinària manifestació celebrada el 22 de març de l’any passat, la situació social lluny de millorar ha empitjorat amb un enorme augment de la repressió per a mantenir la política de saqueig del públic que la troica defineix hipòcritament com austeritat.

Des de tots els punts de l'Estat espanyol persones treballadores ens hem mobilitzat per a defensar les propostes reflectides en la plataforma de reivindicacions del moviment 22M, com pas previ a la convocatòria d'una mobilització general concretada en una vaga general laboral, de consum i social.

La mobilització d'aquest dissabte ha constat de deu marxes que han partit des de diferents punts de la Comunitat de Madrid per a confluir  a la Plaça de Colón on s'ha celebrat  l’acte central.

Considerem que és necessari seguir protestant en els carrers, des del convenciment que “la lluita és l’únic camí” per a recuperar drets i llibertats arrabassades.

Seguirem expressant amb determinació i de forma pacífica el rebuig a la situació d'emergència social en la qual es troba atrapada la majoria social.