18 de maig 2010

CGT Sabadell es solidaritza amb els 4 joves de Sabadell acusats de usurpació d´un habitatge

El proper dijous 20 de maig a les 9.30h del matí als jutjats de Sabadell hi haurà un judici en el que s'acusa a quatre joves de la ciutat per un delicte d'usurpació, pel qual el fiscal demana una condemna de 2.300 euros de multa per cada persona.
Aquest cas es refereix al 2007, a una de les moltes cases okupades per l'Assemblea d'Okupes de Sabadell que portava abandonada feia més de 30 anys. L’habitatge anomenat V.A “El Parnenó”, es trobava en un estat d´abandó molt avançat. Els veïns i le veïnes havien presentat diverses queixes degut als problemes que els ocasionava aquest deteriorament.
La Federació local de CGT Sabadell es solidaritza amb aquests quatre joves, que simplament volien denunciar l'especulació que patia i pateix la nostra ciutat i mostrar la necessitat de crear espais de trobada i de construcció social al marge de les lleis del mercat.
La Federació local de CGT Sabadell comparteix la denúncia d'aquests joves i les formes de fer-la pública, encara més, en la situació de crisi actual causada principalment amb l´esclat de la bombolla immobiliària, que ha donat més raons i arguments als que ja anteriorment veníem avisant d'aquest perill.