5 de maig 2010

Concentración en solidaridad con la F.L Barcelona en defensa de su patrimonio-Locales sindicales Via Laietana-6/5/10 18h

EL MINISTERI DE TREBALL COMPRA A CCOO AMB METRES QUADRATS

Des de fa temps, el patrimoni sindical acumulat és una part més de la nòmina de prebendes amb les quals els diferents governs estan pagant a les cúpules de CCOO, per mantenir a les treballadores i els treballadors resignats davant la precarietat, l’atur i la pobresa.
Els ERO’s i els acomiadaments que negocien i signen estan proporcionalment relacionats amb els metres quadrats que els concedeixen del patrimoni sindical acumulat.
La darrera tropelia la han comès a l’edifici de Via Laietana 16-18, i en contra de la CGT, ja que un procés plagat d’irregularitats i sense respectar cap termini legal, els han cedit la vuitena planta de l’esmentat edifici deixant a la CGT en completa indefensió davant una cessió a la que també tenim dret.
El “pelotazo” immobiliari que volia fer el ministeri de treball amb l’edifici de Via Laietana, es va ensorrar amb la crisi del totxo i ara no poden construïr als seus “amics” de CCOO el nou edifici que, per no convocar vagues generals, el ministeri els hi havia promès. Per això, el ministeri els contenta amb més metres quadrats a la Via Laietana, segurament perquè a CCOO els hi falta espai per continuar la seva activitat d’empresaris d’agències de viatges, agències d’assegurances, immobiliàries, etc., traient-li a la CGT que ho necessitem per fer assemblees, ajudar a organitzar les treballadores i els treballadors més precaris, compartir-ho amb tot tipus de col•lectius alternatius, etc. En definitiva, PERQUÈ MOLESTEM.
Però, AQUÍ ESTEM I ESTAREM, a la novena planta de Via Laietana, 18, on hi ha un espai de resistència i llibertat que NINGÚ PODRÀ PRENDRE A LA CIUTAT DE BARCELONA.

EL PATRIMONI SINDICAL ACUMULAT PER LLUITAR I NO PER FER NEGOCIS.

Las convocatorias son:

-Concentración frente a los locales de Via Laietana nº 18 el jueves 6 de mayo a las 18:00.

-Asamblea en los locales de Via Laietana el martes 11 de mayo a las 17:30.


SP de la FL de Barcelona