27 d’abr. 2012

1 DE MAIG: PER LA CONTINUÏTAT DE LA VAGA I DE LA LLUITA


El 1 de maig, dia del treballador ha estat històricament un dia de lluita pels drets de la classe treballadora. Més enllà del dia festiu en que s'ha convertit els últims anys, el 1 de maig ha de ser una resposta contra la brutal agressió que estem patint els treballadors amb l'excusa de la crisi económica.

La Vaga General del passat 29-M i les mobilitzacions contra la reforma laboral i les mesures antisocials dels governs espanyol i català han estat un èxit malgrat la intimidació policial i patronal.

Tot i l'enorme protesta social que va haver en el dia 29, el govern no ha retrocedit en l'aplicació d'aquesta reforma que ens condemna i condemna els nostres fills a un present i un futur de semiesclavitud.

No podem confiar en els dirigents de CCOO i UGT que l'única cosa que volen és retocar la reforma laboral. Cal recordar que en 2010 aquests dos sindicats van signar amb el PSOE la reforma que ens obliga a treballar fins als 67 anys.

El 1 de maig ha de ser una data per a continuar la mobilització i construir la unitat de tot el poble treballador. Cal aixecar-se contra aquest sistema que baixa els sous i encareix els productes bàsics, que desmantella els serveis públics i decreta amnisties per als rics i poderosos.

Organitzem-nos en els nostres barris, instituts i centres de treball. Construïm la resposta del poble des de tots els fronts

PER UN TREBALL I UNA VIDA DIGNA
PERQUE LA CRISIS LA PAGUIN ELS RICS
NO A LA REFORMA LABORAL I LES MESURES ANTISOCIALS
ORGANITZAT I LLUITA

MANIFESTACIÓ DIA 1 DE MAIG 12:30 ESTACIÓ RENFE CENTRE