27 de nov. 2013

Campanya contra l’aprovació dels Pressupostos de la Generalitat: Calendari de desobediència als pressupostos i a les polítiques de la misèria

Manifestació el 4 de desembre a Barcelona + campanya d’accions prèvies descentralitzades

 
 
Aturem els pressupostos de la misèria
Fem-los fora, desobediència contra l’estafa, juntes podem
Quan aprovin els pressupostos antisocials, tu què faràs? Nosaltres anirem al Parlament. Pla ciutadà per aturar els pressupostos, perquè #JuntesPodem

Campanya ciutadana:

- El 5 de novembre entren els pressupostos al Parlament de Catalunya.

- El 19 de novembre Nosaltres fem la nostra esmena a la totalitat fent escrache al Mas-Collell i des d’allà presentem tota la campanya “Aturem els Pressupostos” perquè el 20 de novembre hi ha el ple al Parlament per fer les esmenes a la totalitat.
Dimarts 19 de novembre a les 20.00h. a la Plaça John Kennedy de Barcelona
ESCARNI contra les retallades i les privatitzacions
Des del carrer, fem una esmena a la totalitat als pressupostos d’en Mas-Collell.
https://www.facebook.com/events/425900707509368/

- Del 19 de novembre al 4 de desembre accions descentralitzades, xerrades, escraches en l’àmbit local, lliurament de cartes a polítics i representants del poder econòmic,…es munta calendari de xerrades, actes de difusió, debats públics des de cada col·lectiu amb el lema de la campanya unitària.

- 4 de desembre: jornada de lluita descentralitzada (aturades a centres de treball, etc.) + gran manifestació a les 18h a Barcelona que sortirà de Foment del Treball (Via Laietana 32, Barcelona). Aquell dia està convocat ple ordinari.

41.640 persones desnonades, 44.890 acomiadades, 1.648.200 aturades, un terç de la població en situació de pobresa, 200.000 treballadores de la llar sense drets, més de 2.000 persones migrades als CIE… i la llista és llarga, molt llarga, per a la societat catalana. Però en els propers mesos només sentirem parlar d’ajust pressupostari, de reestructuració de l’administració pública, de dèficit, de deute, de sanejament, de rescat… és a dir, retallades i privatitzacions, que pretenen convertir en negoci encara més aspectes de les nostres vides. N’estem fartes!

Una vegada més, des dels moviments socials, plataformes unitàries, entitats veïnals, col·lectius i sindicats combatius, en definitiva, nosaltres, totes JUNTES, diem prou a les seves retallades, a la seva austeritat, a les seves reestructuracions i al gran capital. Ho diem, per tant, a les dirigents de la Generalitat, que volen aprovar, de nou, uns pressupostos d’injustícies i de retallades; ho diem al Govern espanyol, que ens vol fer pagar el seu deute i el de les seves multinacionals, i ho diem a la Merkel i a la Unió Europea. Manifestem, doncs, que nosaltres no som culpables de la seva crisi-estafa, sinó que simplement en som les víctimes. Per això, cal que el poble recuperi el poder i desobeeixi les polítiques de l’austeritat i el deute.

El 4 de desembre jornada de lluita
Totes al Parlament. Aturem els pressupostos de la misèria, desobediència!

- 9/12 reunió de valoració del procés i plantejament d’accions pel 19/12, data d’aprovació definitiva dels pressupostos.
#Desobeïm
Aquest pressupost de la misèria o qualsevol altres dictats pel capital
La lluita és a la base
Cap retallada,
Cap acomiadament,
Cap desnonament,
Cap repressió sense resposta,
Cap més treball domèstic i de cures assumit només per les dones
Que es foti la troika!
D’aquesta crisi-estafa podem sortir més lliures o més esclaves. De nosaltres depèn. Tot el poder per al poble. DESOBEÏM JUNTES PODEM.
desobediència fiscal + desobediència civil + desobediència a l’exclusió sanitària + … = Que es foti la Troika
#JuntesPodem
Més informació:
http://desobeimelspressupostos.wordpress.com/
@desobeim
http://23flluitesalcarrer.wordpress.com/
>>> Cartells en documents adjunts.
>>> Video #aturemelspressupostos #juntespodem
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a0xdtuujvjM
>>> Projecte de pressupostos @gencat 2014 presentat pel govern de CiU que perpetua retallades socials:
http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/projecte-de-pressupostos-gencat-2014-presentat-pel-govern-de-ciu