6 de jul. 2013

10è dia de la vaga en la direcció General de Tràfic: segueixen les cues


CUES AL CARRER I LES SALES D’ESPERA BUIDES



El segon dia de cita prèvia a la Prefectura de Barcelona, ​​posa de manifest la insuficiència de mitjans que els treballadors denuncien, entre altres qüestions, a la vaga indefinida iniciada des del 25 de juny.

En aquest segon dia de cita prèvia s’ha citat a 1023 ciutadans i s’han cobert les cites per als pròxims dies en brevíssim temps. La cita més primerenca que es pot obtenir en matèria de sancions és per al divendres, però en els tràmits més demandats, com els referits a vehicles o conductors, la data mes propera és dilluns que ve, dia 8. La petició de cita per a "altres" tràmits (concepte gens clar per al ciutadà sobre quins temes són els que s’han de fer mitjançant aquesta cita) no està disponible en les properes dates, obtenint com a resposta un lacònic: " L’horari d’atenció al client està complet per als pròxims dies. Intenteu més tard."

Mentrestant les finestretes de tramitació en especial de vehicles i conductors esperen buides l’arribada dels ciutadans, alhora que un mur de personal de seguretat barra el pas a tot aquell que no acudeixi amb cita i un altre grup de treballadors intenten dissuadir al ciutadà que espera al carrer a ser atès a la finestreta d’informació sense cita, on si el sistema informàtic ho permet, li donaran cita, per a un proper dia.

La Secció Sindical de CGT denuncia la manca de sensibilitat que demostra la Direcció de la Prefectura, en no optimitzar els buits que queden en les cites, així com la d’aquelles persones que no van tot i tenir reservada una (prop del 30% de les cites), i reclamem que aquests torns no utilitzats s’assignin de forma dinàmica el mateix dia entre el personal que acudeix sense cita.

Aquesta mateixa falta de sensibilitat és la que demostra aquesta direcció cap als seus treballadors.

CGT DGT Barcelona
Barcelona, ​​3 Juliol-2013