18 de jul. 2012

CGT en solidaritat amb els sis vaguistes detinguts aquest matí‏

CGT exigeix la fi de la repressió contra els vaguistes del 29-M

Aquest matí 3 persones han estat detingudes pels Mossos d'Esquadra i 3 persones més s'han presentat a comissaria voluntàriament sabent que podien ser detingudes. Se les acusa de danys i desordres públics durant la manifestació el dia de la vaga del 29 de març a Sabadell jornada en la que el poble treballador va donar una mostra de rebuig massiu i contundent a la reforma laboral del govern del PP.

Des de la Federació Local de CGT Sabadell estem convençuts que unes detencions que es produeixen casi bé 4 mesos després dels fets no poden respondre a res més que a la voluntat del conseller d'interior Felip Puig d'atemorir les persones més actives en la lluita pels drets socials i laborals. Els governs autonòmics i estatals saben que les seves ultimes mesures empitjoren les condicions de les classes treballadores i rebran sens dubte una contundent resposta al carrer i a les empreses. Es per això que es salten les regles del seu propi joc democràtic i detenen a qualsevol persona sospitosa d'estar organitzada per plantar cara al frau dels banquers i la classe política.

Des de la Federació Local de CGT Sabadell ens solidaritzem amb les sis persones detingudes aquest matí i exigim la seva immediata posada en llibertat així com la retirada de tots els seus càrrecs. Exigim també la retirada dels càrrecs dels càrrecs a la nostra companya Laura Gomez que va patir un mes de presó preventiva i l'absolució de les més de 100 persones detingudes a Catalunya per participar en la vaga general. Finalment, demanem també la dimissió del conseller Felip Puig i la fi de l'estat policial que ha implantat a Catalunya.

Secretariat permanent de la Federació Local de CGT Sabadell