11 de jul. 2014

PROU BOMBARDEJOS SOBRE LA POBLACIÓ CIVIL A GAZA



Volem manifestar el nostre total rebuig als bombardejos indiscriminats sobre la població civil i l'escalada de violència a Gaza.

En els darrers dies el govern d'Israel ha culpat col·lectivament els habitants de Gaza de la malaurada mort de tres joves israelians a Palestina. Aquest fet va tenir com a conseqüència una campanya violenta per part de l'Estat d'Israel als territoris ocupats, amb morts i ferits, cosa totalment injusta. També cal destacar l'assassinat d'un jove palestí que va morir cremat viu a mans d'ultradretans jueus. No contents amb això, els israelians varen iniciar fa uns dies una altra campanya d'atacs aeris i per terra, aquest cop contra la població de la Franja de Gaza, suposadament contra objectius de l'organització Hamàs. Ja portem més de 30 morts en els atacs israelians i el món no hi fa res. Sembla que la comunitat internacional ha oblidat Palestina.

Contra la impunitat amb la que actua l'Estat d'Israel, nosaltres diem que la millor arma és la solidaritat entre els pobles. Cridem els treballadors i les treballadores a no comprar productes israelians (els que comencen al codi de barres amb 729) com a mesura concreta de solidaritat internacionalista. També donem suport a les mobilitzacions que tinguin lloc aquests dies contra la intervenció a Gaza.

Federació Local CGT Sabadell

Sabadell, 9 de juliol de 2014