14 de des. 2010

Manifestació "Contra la Reforma Laboral i de les Pensions"-Pç.del Pi Ca N´Oriac-18/12/10 11.30h

Des de la CGT Sabadell volem fer una crida a la població per sostenir la lluita empresa amb la VAGA general del 29-S, avui més que mai és necessari defensar els drets laborals i socials que tant han costat aconseguir.
Per a la CGT és fals que la reforma laboral vagi a crear ocupació estable; és una mesura per acomiadar més i més barat.
La CGT creu que és una aberració l’ampliació de l’edat de jubilació als 67 anys i dels anys de cotització havent-hi superàvit en la caixa de les pensions i havent-hi 5 milions de persones parades; aquesta és una altra mesura perquè cotitzem més i l’Estat s’estalviï diners.
Per a la CGT és una aixecada de camisa que se’ns digui que no hi ha diners per a polítiques socials i se li estiguin donant 30.000 milions d’euros a la banca.
Per a la CGT és un abús que milers de famílies siguin desnonades (500.000) per hipoteques usureres, mentre engreixen els beneficis dels bancs.
Per canviar aquesta situació només hi ha un camí: fer front a aquesta xacra de polítics, banquers i empresaris mitjançant la unió de tot del poble treballador amb la mobilització i les convocatòries d’aturs i vaga fins que aquestes mesures antisocials siguin derogades.

PER UN PRESENT I FUTUR DIGNE, MOBILITZA’T


Noticia publicada a Vilaweb Sabadell