6 d’abr. 2015

1er DE MAIG

1er DE MAIG
UNINT LLUITES CAMINANT CAP A LA VAGA GENERAL
Aquest 1er de Maig, la classe treballadora, que representem la majoria de la població, les persones que estem patint la violència d'aquesta estafa social d'immenses proporcions, tornem a sortir al carrer per manifestar la nostra indignació, la nostra protesta col·lectiva i, també, la nostra determinació i voluntat de capgirar el model de societat amb la que els poders financers i els diversos governs ens tenen atrapats i atrapades.
Han universalitzat la misèria, l'esclavitud, la manca de llibertats, la manca de perspectives per al futur de diverses generacions de joves, de les persones migrants, de dones, de gent gran, d'aquelles i aquelles que no tenen ni feina ni prestacions, de persones treballadores semiesclaves ... Ens ho han tret tot: la feina amb drets, els serveis públics, la sanitat, l'ensenyament, els transports públics, les comunicacions, les energies (l'aigua i l'electricitat), els habitatges, l'accés a la universitat, a la cultura, a la justícia burgesa, les cures a les persones dependents (ancianes, malaltes i nens). Ens han tret el dret a decidir i a protestar, a manifestar-nos, a expressar-nos de forma individual i col·lectiva. Ens han arrabassat el dret a ser persones lliures que aspirem a viure amb dignitat.
La corrupció més descarnada campa al seu aire i s'ha estès a totes les institucions, polítiques, empresarials, judicials i policials. És molt penós que arribi també als sindicats del règim (ERO d'Andalusia, targetes opaques de Bankia, sobresous a càrrecs sindicals , etc).
Per si això fos poc, intenten posar una mordassa a la societat perquè no protesti, perquè es conformi, imposant el terror i la por a base de repressió policial, de repressió econòmica, d'empresonar persones innocents simplement per participar en les protestes pacífiques. Ens estan lligant de peus i mans com en els temps més durs del franquisme, sense escrúpols i sense plantejament moral.
No ho podem consentir. Hem de seguir mantenint la mobilització al carrer, amb processos electorals i sense ells, unificant lluites, practicant la solidaritat i el suport mutu, demostrant que no tenim por, que ens sobra dignitat per lluitar com a classe, que no deixarem que ens robin el futur, tampoc el dels nostres fills i filles.
Hem de obligar-los a derogar totes les lleis lliberticides que ens han imposat, les Reformes Laborals, les lleis Mordassa, acabar amb la negociació del TTIP, negar-nos a que es pagui el DEUTE amb els diners públics perquè és il·legítim i injust, recuperar els serveis públics robats, acabar amb la crueltat dels desnonaments, aconseguir la RENDA BÀSICA per a totes i tots. En definitiva, repartir la riquesa i el treball. És l'obligació que ens toca a la nostra generació, per a nosaltres i perquè no fer-ho seria un DESASTRE per a les generacions futures.
LA LLUITA ÉS L'ÚNIC CAMÍ
1
er DE MAIG. VISCA LA CLASSE OBRERA!