25 de gen. 2009

Xerrada-col•loqui "Palestina Avui"-Auditori del C.Lacy Sabadell-28/1/09 19.30h

La Federeció Local de CGT de Sabadell convoca als seus delegats i afiliats aquet dimecres 28 de gener a les 19:30 h a l'auditori del C.Lacy (lateral del Casal Pere Quart) a participar a la Xerrada-col•loqui Palestina avui. Amb les intervencions de:

  • Ferran Izquierdo, professor de Relacions Internacionals de la UAB, especialista en Orient Mitjà
  • Alfons Aragoneses, professor d'Història del Dret a la UPF, observador internacional-electoral a Palestina
Convoca:Plataforma Sabadell per Palestina

Nosaltres organitzacions i persones de Sabadell ens neguem a ser còmplices de la massacre contra el poble palestí. És per això que fem una crida als nostres governants i a tota la societat civil perquè facin seu el compromís amb la cultura de la pau, expressat de manera àmplia i reiterada per la ciutadania i per això reclamem:

- Que el govern de l’Estat Espanyol aturi el comerç d’armes amb l’Estat d’Israel.
- Que les autoritats espanyoles instrumentin els mitjans legals que iniciïn un judici a nivell internacional amb càrrecs de crims a la humanitat, pels responsables de la planificació i posada en marxa de l’operatiu militar que ha provocat la sagnant invasió de Gaza.
- Que el govern de la Generalitat suspengui el foment de les relacions comercials amb Israel impulsades pel departament de Vicepresidència i el d’Innovació, Universitats i Empresa
- Que l’Ajuntament de Sabadell demani al govern de la Generalitat la suspensió de relacions comercials amb Israel i al govern de l’Estat Espanyol que retiri l’ambaixador d’Espanya a Israel.
- Que l’Ajuntament de Sabadell declari persona “no grata” a l’ambaixador israelià a Espanya i al responsable de la cambra de comerç israeliana.
- Que l’Ajuntament de Sabadell revisi els contractes que té per a que les empreses contractades i concessionàries no utilitzin productes procedents d’Israel.

Cada persona i organització podem:

- Fer el boicot a productes provinents d’Israel, amb codi de barres que comença amb 729 i en concret als electrodomèstics i aparells de refrigeració Westinghouse, als banyadors marca Gottex i a fruites i verdures de les marques Carmel, Eden i Agrexco.
- Posar un mocadors palestí o bandera palestina al balcó.
- Participar als actes organitzats per reclamar la fi d’accions militars i la pau a Palestina i també a la Roda de la Pau cada dijous a ¾ de 9 dels vespre a la Plaça Doctor Robert.

Plataforma Sabadell per Palestina