25 d’abr. 2012

Comunicat per la detenció de la companya Laura


El SP del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya expressa la solidaritat i suport a la companya Laura Gomez  (Secretaria d’Organització de la Federació Local de Barcelona de la CGT) davant de l’arbitrària detenció, a totes llums injustificada..

La reforma laboral motiu de la protesta de la vaga del 29-M està demostrant dia a dia que, qui en aquets moments està manant només vol: Defensar als qui mes en tenen i treure drets als únics que fem que això pugui ser un lloc on viure en dignitat i llibertat .

No és estrany que a pocs dies de la cimera del Banc Central Europeu, a celebrar a Barcelona, s'accentuï la repressió preventiva sobre els sindicats i moviments alternatius i que es produeixi la detenció de la nostra companya, és una mostra.

Els fets que l’imputen de crema brossa davant de la seu de la Borsa a Barcelona, en un acte carregat de simbolisme, ens porta a considerar que els interessa molt mes defendre a qui en te mes , que a qui defensa l’únic que té; la força i el valor del seu treball, per poder gaudir i viure, cada cop mes dignament.
Us animem a participar en les convocatòries que,  des de la Federació local de Barcelona, s'estan fent per donar-li suport, avui mateix hi ha convocada una concentració des de les 17 hores a la comissaria dels  Mossos d'Esquadra de Les Corts i el dimecres 25 a les 8, 30 del matí a la ciutat de la justícia banda Gran Via..
Exigim la posta en llibertat immediata, de la nostra companya Laura i de tots i totes qui estan encara retinguts o detinguts per  els fets del 29_M .



                                                                                    
Barcelona a 24 d’abril del 2012

Secretariat Permanent