4 de juny 2010

Vaga i manifestacions 8 de juny

La CGT de Sabadell fem una crida a tota l´afiliació a mobilitzar-se el dia 8 de juny pels serveis públics .
La convocatòria de vaga per als treballadors i treballadores de l’administració pública es una acció necessària, però a la CGT entenem que les mesures del govern no afecten només als “funcionaris”, com volen dir alguns per a dividir-nos.
L’atac a les pensions, les prejubilacions, el “xec-bebè”, les persones dependents… son una agressió a tots els treballadors i treballadores. A més a més, l’amenaça d’una reforma laboral pactada o imposada, afectaria a tota la població treballadora.
Es per això que la CGT proposem a tots els demès sindicats que no podem retrocedir més i que la resposta correcta a l’actitud del Govern, es la Vaga General i la exigència del repartiment del treball i de la riquesa:

- La reducció de jornada per sota de les 35 hores a la setmana sense reducció de salari, per a que tinguin realment una oportunitat els més de 4 milions d’aturats/es.

- Rebaixar l’edat de jubilació, no augmentar-la com planegen els capitalistes i el Govern (els banquers es jubilen amb desenes de milions d’€ i els diputats, amb el màxim de pensió per 8 anys de treball).

- Eliminar l’acomiadament lliure i la temporalitat, arribant a salaris dignes igualant-los a la mitjana europea.

Per això, la CGT convoquem el 8 de Juny a tots els treballadors i treballadores a una jornada de mobilitzacions. Us cridem a sortir al carrer a manifestar el nostre rebuig a pagar de la nostra butxaca una crisi que han generat la pandilla d’indecents que ara ens demanen sacrificis, alhora que ells guarden milers de milions als paradisos fiscals.

I per tot això convoquem dues manifestacions el dia 8 de juny a Barcelona:

- A les 11,30 del matí, començant a la Subdelegació del Govern, Roger Llúria/Mallorca per acabar a la Plaça de S. Jaume. Una manifestació alternativa a la convocada pels sindicats majoritaris, per ajuntar-nos amb els treballadors i treballadores dels serveis públics que entenen que la resposta al Govern ha de ser la Vaga General i no només per als “funcionaris”.

- A les 7 de la tarda, des dels Jardinets de Gràcia fins la Plaça Catalunya. Convocada per a tots els treballadors i treballadores, solidaries, siguin o no de l’Administració Pública, desempleats/es, joves, pensionistes, autòctons/nes i immigrants que vulguin manifestar-se i mobilitzar-se contra les amenaces i agressions del Govern i de la patronal que tots i totes sofrim.

Per que totes les reformes laborals i mesures dels governs dels últims anys, aprofitant altres crisis, només han servit per fer més rics als rics, augmentar la precarietat d’els joves i empitjorar les condicions de treball a les empreses. Inclús quan hi havia bonança econòmica els empresaris han continuant exigint l’abaratiment del comiat i rebaixa de salari.
Per que tots els sindicats defenguin de veritat als treballadors i treballadores i s’acabin les negociacions secretes, les reformes laborals, els convenis a la baixa i les corrupteles sindicals, participa en les manifestacions de la CGT, caminant cap a la Vaga General.