2 d’abr. 2014

Comunicat de la Secció Sindical de CGT Panrico sobre l’assemblea del 27 de març, amb resultat a favor de mantenir la vaga indefinida

El resultat de l’assemblea no deixa lloc a cap dubte: 154 favorables a mantenir la vaga davant d’11 en contra

 

COMUNICAT DE LA SECCIÓ SINDICAL DE CGT PANRICO SOBRE L’ASSEMBLEA DEL 27 DE MARÇ

El dijous 27 de març els treballadors i treballadores en vaga des del passat 13 d’octubre vam anar convocats en assemblea al centre cívic El Vapor que l’ajuntament de Santa Perpètua té en aquesta localitat.

Al principi ens va ser plantejada, per part del comitè de vaga, la possibilitat de celebrar una votació secreta, l’endemà i en un altre centre cívic, per desconvocar la vaga i entrar a treballar "Desordenadament" com a part d’un canvi en l’estratègia sindical de CCOO, basant-se en dos paràmetres: en el greu dany que se li ocasionaria a l’empresa amb aquest fet i en el desànim rebut pel mateix comitè per part d’alguns/ dels treballadors/es molt castigats econòmicament per la vaga.

Després d’unes intenses i acalorades intervencions, l’assemblea va optar massivament per celebrar allà mateix i en aquest moment la votació, fet que el comitè va acceptar. Després del vot secret, dipositat a l'urna corresponent, i davant l’atenta mirada de tota l’assemblea, el resultat no va deixar cap dubte: 154 a favor de mantenir la vaga davant 11 en contra.

Aquesta secció sindical vol deixar molt clar que aquesta votació ha estat realitzada per calibrar el manteniment o no de la lluita, mai per acceptar o no la proposta de la Generalitat, que ja va ser rebutjada per unanimitat, amb acta aixecada i la presentació de 166 signatures en contra, en una assemblea anterior, concretament el dilluns 24 de Març.

La secció sindical de CGT de Panrico de Santa Perpètua es ratifica en la negació a aquesta proposta que segueix contemplant els acomiadaments i les rebaixes salarials.

Per tot això i per dignificar la classe obrera, continuarem amb aquesta dura lluita pels 0 acomiadaments i les 0 rebaixes salarials amb un clar objectiu: el dia 6 de Maig, data de celebració del judici per la impugnació de l’ERO.

Aprofitem l’ocasió per agrair la impagable ajuda que estem rebent des del nostre sindicat tant en aportacions com en aliments, vitals per seguir endavant després de gairebé sis mesos de vaga.

Secció Sindical de CGT Panrico de Santa Perpètua de Mogoda .
28 març 2014 .