15 de gen. 2018

COMUNICAT DE LA CGT DE SABADELL EN RELACIÓ AL JUDICI DEL CAS BEMBA

Des de la Federació Local de la CGT de Sabadell volem denunciar el despropòsit que suposa la celebració del judici de l’anomenat “Cas Bemba” pel qual es demana una pena de presó de dos anys y mig a 11 persones, entre aquestes dues persones afiliades a la nostra federació.

Denunciem, també, la hipocresia de jutges i fiscals que deixen en llibertat a corruptes, legislen en favor dels empresaris i en contra de la immensa majoria de la població, els i les treballadores. Denunciem que la justícia s’estigui acarnissant contra aquells que aixequen la seva veu per denunciar les injustícies d’aquest sistema mentre que per la porta del darrera dóna cobertura legal a estafadors, mafiosos y cacics.

Volem denunciar també el govern del PSC de Sabadell que durant molts anys ha governat mitjançant els clientelismes, les corrupteles, l’autoritarisme i el caciquisme a la ciutat de Sabadell. A la seva policia municipal, que actua de forma autoritària i al servei de les classes dominants.

Per tot això, ens solidaritzem amb tots els detinguts i demanem la seva lliure absolució, 14 anys després, i exigim responsabilitats polítiques i penals als veritables responsables d’aquest procés: el govern del PSC i la policia municipal.

Convoquem a tots i totes les afiliades i treballadores de Sabadell a assistir a la concentració en solidaritat amb els detinguts que tindrà lloc el proper dijous 18 de gener a les 8,30h davant dels jutjats.

Solidaritat i lluita!

Sabadell, 15 de gener del 2018.

Secretariat Permanent de la CGT de Sabadell