10 d’abr. 2018

COMUNICAT DE LA CGT DE SABADELL

Des de la CGT de Sabadell ens volem solidaritzar amb les persones que han estat detingudes aquest matí pel simple fet de protestar.

Ens neguem a normalitzar la repressió. No deixarem passar aquest nou episodi de criminalització de la protesta social. Avui titllen de terrorista els CDR i, si no ho revertim, demà tractaran també com a terrorista qualsevol altra protesta social que molesti l’estat, qui el governa i les grans empreses a qui empara. Aquesta criminalització pretén, precisament, estendre el terror al conjunt de la població, advertint-la de les conseqüències de reivindicar els seus interessos fora de les limitades i esbiaixades vies de la política institucional.

És per això que des de la CGT de Sabadell cridem a tota l'afiliació i a tots i totes les treballadores de Sabadell a manifestar-se per defensar les llibertats i contra la repressió de l'estat, sigui aquest català o espanyol. Us animem a totes a participar de les convocatòries de Sabadell!

Ara és hora de sortir al carrer. De seguir enfortint els diferents espais de lluita i, sobretot, de desbordar la repressió fent, precisament, allò que pretén impedir: organitzar-nos, promoure l’acció directa i desobeir.

A les 20h davant l’ajuntament de Sabadell.
#NoCallarem #PrenemElsCarrers


Secretariat Permanent de la Federació Local de la CGT Sabadell

Imatge relacionada