27 de març 2020

La CGT de Sabadell aporta 5.000€ per a protegir els i les treballadores sanitàries




Des de la CGT Sabadell volem expressar el nostre suport incondicional a tot el personal sanitari que dia a dia està a primera línia de foc lluitant contra aquesta pandèmia en unes condicions deplorables i sense material de primera necessitat per tal de protegir-se contra el virus.
Anys i anys de retallades de diferents governs neoliberals, catalans i espanyols, han deixat la nostra sanitat pública amb una sèrie de mancances de personal i mitjans de tota mena que fan que aquesta situació sigui tant greu. Aquests motius, sumats a la falta de previsió de les autoritats, no han fet més que agreujar aquesta situació límit en què ens trobem.

Els nostres professionals, companys i companyes treballadores, no poden lluitar en aquestes condicions. Hem de fer arribar tot el material necessari i que serveixi per mitigar, en la mesura del possible, aquestes mancances.

Per aquest motiu la CGT de Catalunya ha posat en marxa la iniciativa d'aportar mascaretes FFP2 als hospitals que ho necessitin. Els sindicats que formem la CGT de Sabadell hem decidit aportar 5.000€ d'aquest material sanitari que intentarem que arribin directament a l'Hospital Parc Taulí, malgrat serà l'ICS que gestioni la comanda en funció de les necessitats dels hospitals del sistema sanitari públic català.


Tota  la força i el suport d'un poble que us admira.

JUNTES HO ACONSEGUIREM!