5 d’abr. 2020

VICTÒRIA DE LA SECCIÓ SINDICAL DE CGT A ACCENT SOCIAL

CGT – SIME — 8M Día Internacional de la Mujer Trabajadora | CGT ...Després de setmanes de denúncia i lluita, la secció sindical de CGT a Accent Social ha aconseguit una reducció dràstica dels serveis d'atenció domiciliària. 

 

Les companyes de l'atenció domiciliària a Sabadell de l'empresa Accent Social han aconseguit el que portaven setmanes reclamant: reduir els serveis als estrictament necessaris. Aquests serveis contemplen el grau de dependència de la persona usuària i la falta de xarxa familiar.

En una reunió del Comitè de Seguretat i Salut del passat dijous dia 2 d'abril, l'empresa ha acabat cedint i a partir del 6 d'abril es començaran a aplicar els serveis mínims demanats.

En un comunicat anterior la secció sindical de CGT denunciava també la falta de mitjans de protecció adequats per a les treballadores, reclamant a l'Ajuntament de Sabadell que proporcionés els equips necessaris i portant al jutjat de guàrdia de Sabadell la desprotecció de les treballadores del servei.

D'altra banda, han estat la pròpia secció la que ha repartit material de prevenció per a les treballadores. Concretament, s'han repartit fins a 180 mascaretes de protecció reutilitzables. Aquestes mascaretes han estat donades per l'entitat Consell per la República de Sabadell, a qui la secció agraeix el donatiu.