27 d’ag. 2013

Arrenca amb èxit la primera marxa educativa. Encara hi ets a temps d’afegir-te! SOM-HI?

La primera marxa en defensa de l’educació pública, des de bressol fins a Universitat, ja és un èxit.
foto (6)
Dissabte, més de 200 persones, arribades des de diferents indrets de Catalunya i provinents de diferents entorns; famílies, alumnes, mestres, sindicats… Vam començar la marxa a Ribes de Freser. A les 13h, en un parc de la població, diferents persones en representació de diferents col·lectius lligats al món de l’educació, van explicar contundentment i clara els motius d’aquesta reivindicació.
La primera marxa per l’educació, no només la defensa sinó que posa de relleu els diferents aspectes que la posen en perill que van des de les retallades pressupostàries a l’aplicació de decrets que encaminen el funcionament tant d’escoles bressol, escoles, instituts, universitats i centres de formació d’adults cap a una funcionament cada vegada més proper a un model de gestió privat, en molts casos obviant i eliminant aquelles característiques que diferenciaven l’escola pública en destacar la seva alta qualitat. Des de fa set anys i consecutivament, les úniques proves objectives, que tots els alumnes i les alumnes les passen al moment i de la mateixa manera, la Selectivitat, demostra que les notes més altes i, per tant, un nivell competencial més sòlid són d’alumnes provinents del món públic.
No dubteu en consultar la programació d’aquesta marxa i afegir-vos en el tram o trams que us vagi bé. Tota la informació necessària la teniu en aquest web.
Salut i, ens veiem a la marxa!
Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb.
- 640384265
- 686337604

Cartells de les etapes de la marxa per l’educació pública: #EducacioEnMarxa (passa-carrers, mani, xerrades, dinar…)