20 de jul. 2014

Concentració de Solidaritat amb el Poble Palestí a Sabadell

CONVOCATÒRIA: DILLUNS 21 DE JULIOL, 19,30H DAVANT L’AJUNTAMENT DE SABADELL


Des de la CGT de Sabadell volem condemnar l’ofensiva criminal que l’Estat sionista d’Israel està duent a terme des de fa ja dues setmanes contra el poble palestí. Durant anys els palestins i palestines han estat patint les vexacions i els abusos de l’Estat imperialista d’Israel i, especialment, la població civil palestina és qui més està patint els atacs perpetrats per les formes militars d’Israel.

Des de l’inici de l’ofensiva “Marge Protector” sobre la franja de Gaza han mort més de 200 persones, segons l’ONU el 80% població civil, i entre aquests, més de quaranta infants. Cal sumar també els més de 1.500 ferits i les migracions de població degut a l’ofensiva israeliana. Aquesta operació només pot catalogar-se com a GENOCIDI contra el poble palestí que no admet cap tipus de justificació. Cal recordar que l’exèrcit israelià és un dels més potents del món i que el poble palestí, en canvi, no té exèrcit.

Així, des de la CGT de Sabadell volem sumar-nos a la convocatòria de concentració a Sabadell i al moviment internacional de solidaritat amb Palestina. Volem rebutjar i condemnar la massacre perpetrada per un estat que s’autoanomena democràtic, i volem denunciar també la complicitat de la Unió Europea, l’Estat Espanyol i el Govern de la Generalitat de Catalunya amb el sionisme i el crim humanitari que el sionisme està perpetrant als territoris palestins.

Cridem així mateix a la mobilització contra l’ocupació israeliana de Palestina, i animem a totes i tots els treballadors de la ciutat a participar de la campanya de boicot, desinversions i sancions a l’Estat d’Israel mentre perduri l’ocupació al territori del poble palestí.

Perquè la solidaritat és la tendresa dels pobles.
Contra l’imperialisme, la lluita palestina és també la nostra lluita!
Israel Estat assassí!
Totes som Palestina!


Més informació:

- Comunicat Secretaria Confederal de Relacions Internacionals CGT: http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article10453#.U8uYREDdffs

- Campanya de boicot, desinversions i sancions: http://www.bdscatalunya.org/