1 de març 2019

Comunicat acte de VOX a Sabadell

           FEDERACIÓ LOCAL DE SABADELL
 
                  
 

L'Ajuntament de Sabadell dirigit per l'esquerra institucional ha donat el vistiplau a la celebració d'un acte de VOX al Casal Pere IV. El consistori acceptant la petició de VOX facilita que el discurs basat en mentides es difongui. La CGT no pot acceptar cap justificació del consistori davant la tolerància a VOX, però menys que no s'hagi posicionat públicament mostrant el seu rebuig a aquest acte i als mecanismes legals que amparen formacions polítiques d'extrema dreta. Així doncs, si les podrides institucions de l'estat monàrquic-burgès legalitzen opcions polítiques basades en idees feixistes, les classes treballadora i populars no tenim més opcions que combatre la seva existència. La història del nazi-feixisme a Europa ens deixa valuoses lliçons que no podem oblidar si no volem que es tornin a repetir els horrors que el franquisme va suposar i dels que encara no hem obtingut reparació. Tot i així, des de la CGT volem avisar a l'esquerra institucional que rectifiqui i eviti cometre un elevat error polític tolerant el pensament de la minoria.

La CGT té molt clar que NO censurem l'acte de VOX sinó que ens autodefensarem davant la propagació del feixisme, del racisme, del classisme, de l'homofòbia, de la misogínia, etc. AHIR, AVUI I DEMÀ AUTODEFENSA OBRERA DAVANT DEL FEIXISME!!!!
Des de la CGT ens oposem frontalment a VOX un partit creat per la burgesia. Les desigualtats entre la classe dominant i la classe treballadora són abismals i tot recau en posseir o no poder econòmic. La burgesia imposa els seus interessos de classe a la majoria de la població mitjançant diferents estratègies: nacionalisme, feixisme a través d'un discurs interclassista. La lluita de classes és la lluita de la CGT, i creiem que és l'única estratègia real per lluitar contra el feixisme; i en aquest cas en concret contra VOX. La classe obrera tenim la força social com a classe explotada així que junts/es podrem vèncer el feixisme i alliberar-nos de l'opressió.

En conclusió, des de la CGT de Sabadell volem denunciar la passivitat del govern municipal davant l'avenç d'opcions polítiques filo-feixistes a la ciutat i cridem a organitzar-nos per construir el món nou que portem als nostres cors.