22 de jul. 2011

Dos companys de l’Ateneu Llibertari de Sabadell detinguts

El passat 12 de juliol els Mossos d’Esquadra van detenir a un company de l’Ateneu Llibertari de Sabadell. A hores d’ara continua retingut a la comissaria Nord d’aquesta ciutat. No sabem les acusacions policials exactes, només rumors i suposades proves d’incriminació.
Des de la CNT-AIT de Sabadell exigim la seva immediata llibertat, ja que fins i tot, tenint en compte les suposades acusacions policials (lleus desperfectes a objectes simbòlics capitalistes), aquestes en cap cas poden justificar una detenció que vulnera les seves pròpies lleis.
Si els Mossos d’Esquadra volen detenir a gent que veritablement provoquen un mal a la resta de la societat, que mirin vers les poltrones del partits polítics, l’empresariat sense escrúpols, els sindicalistes venuts o a responsables de bancs i caixes, per exemple, per ser tots ells agents actius en la creació de problemes reals que ens afecten negativament a tota la societat, tals com l’actual crisi econòmica i no vers el jovent lluitador d’aquesta ciutat.
L’actuació repressiva dels Mossos d’Esquadra ens genera alarma social. Des del Sindicat d’Oficis Diversos de la CNT-AIT de Sabadell exigim la llibertat d’aquest company de manera immediata.

Escrit per CNT Sabadell

La Federación Local de CGT Sabadell nos solidarizamos con los dos compañeros detenidos miembros del Ateneo Libertario de Sabadell y acusados de "desperfectos" e invitamos a la afiliación a participar en los actos de solidaridad con los compañeros detenidos.