26 de març 2009

Manifestació: Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem!-Pl.Universitat-28/3/09 17.30h

Des de la Campanya Que la Crisi la Paguin els Rics volem posar en el vostre coneixement la següent informació:
Dins de la setmana internacional de lluita contra el capitalisme convocada pel Fòrum Social Mundial 2009 a Belém (Brasil), es realitzarà una manifestació unitària a Barcelona el proper Dissabte 28 de Març, Plaça Universitat 17:30 amb el lema Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem!
Els moviments socials, sindicats, organitzacions polítiques o culturals que formem la Campanya, accessible a l’apartat ‘Qui Som’ de la Web, fem una crida a la mobilització general de la ciutadania contra els culpables de la Crisi i en defensa dels drets dels treballadors i població en general.
Exigim protecció immediata per a tothom, però amb la vista posada en aquells que ja feien patir una Crisi permanent en milions de persones, crisi de precarietat, de vivendes inaccessibles, d’inseguretat laboral i social, de deslocalització.
Volem participar en la creació d’un moviment popular ampli que lluiti contra els interessos i cobdícia dels capitalistes, proposant noves formes d’organització que posi l’economia al servei de les necessitats socials i no a l’inversa.
En definitiva, volem dir prou a un sistema basat en l’explotació i d’injustícia social.
Aquesta participació la fem extensiva als treballadors en lluita pel seu lloc de treball digne, aquells i aquelles que el veuen perillar, als estudiants represaliats que planten cara contra la privatització i mercantilització de l’ensenyament, a companys i companyes que posen cada dia esforç per caminar cap a un món millor. Companys com l’Enric Duran, gent a qui ni el poder de la Banca ni el d’aquells que la protegeixen podrà aturar mai.
Volem finalment, deixar palès el nostre rebuig a la violència policial contra els estudiants en lluita per una Educació pública i de qualitat o­n les empreses no hi posin les urpes, repressaliats per ser un moviment suficientment ampli i decidit com per poder aturar una contrareforma capitalista.

Escrit per www.noalacrisi.cat