26 de set. 2010

29S Sabadell per la Vaga General

-Per què la reforma laboral aprovada és l'agressió més important als drets laborals dels darrers 30 anys?
Perquè facilita els tancaments d'empreses, abarateix l'acomiadament, dóna poder a l'empresari per canviar horaris, torns i funcions, afavoreix les ETT'S, redueix les cotitzacions empresarials a la Seguretat Social, potencia la precarietat, treu poder als Convenis col·lectius, ens fa pagar la nostra indemnització (FOGASA), etc.

-Per què estan reduint dràsticament els teus drets socials i la teva qualitat de vida?
Perquè retallen els sous, congelen les pensions, eliminen prestacions socials, redueixen la inversió pública, endureixen les condicions de jubilació, etc.

-La Vaga està convocada per les cúpules d'UGT i CCOO, responsables en gran part de la passivitat actual. La Vaga s'hagués hagut de realitzar abans d'aprovar aquesta reforma, sembla ser que l'únic que pretenen és rentar-se la cara. Però tot i això, és imprescindible que els treballadors i treballadores, ens hi sumen amb un missatge propi i crític cap aquests sindicats grocs i la reforma laboral. Cal fer tot el possible per derrocar aquesta reforma i la Vaga no ha de ser el final, sinó el principi d'un seguit de mobilitzacions per fer-ho possible.

-Els patrons et necessiten però tu no a ells!
-Si tu lluites, tu decideixes!

Plataforma Sabadell per la Vaga General