28 de set. 2010

Manifestación Huelga 29S en Sabadell-11.30h Corte Ingés de Sabadell

La CGT, MPS, CNT, PCPC y SEPC; integrantes de la plataforma "Sabadell per la Vaga", han organizado la única manifestación del día de la huelga que se realizará en Sabadell. La manifesatación comenzará en el Corte Ingés de Sabadell a las 11.30h y acabará en el Ayuntamiento de Sabadell.
Desde CGT Sabadell invitamos a participar a la afiliación en los diferentes piquetes que realizará el sindicato y en la manifestación de las 11.30h junto a otros colectivos.
También invitamos a todos/as los trabajadores en huelga que quieran manifestarse en a ciudad a favor de la huelga general y en contra de la reforma laboral. Desde CGT Sabadell se valora muy positivamente que Sabadell pueda tener una manifestación el día de la huelga y no una simple concentración convocada por CCOO y UGT en el Ayuntamiento de Sabadell.

Sabadell per la Vaga General

-Per què la reforma laboral aprovada és l'agressió més important als drets laborals dels darrers 30 anys?
Perquè facilita els tancaments d'empreses, abarateix l'acomiadament, dóna poder a l'empresari per canviar horaris, torns i funcions, afavoreix les ETT'S, redueix les cotitzacions empresarials a la Seguretat Social, potencia la precarietat, treu poder als Convenis col·lectius, ens fa pagar la nostra indemnització (FOGASA), etc.

-Per què estan reduint dràsticament els teus drets socials i la teva qualitat de vida?
Perquè retallen els sous, congelen les pensions, eliminen prestacions socials, redueixen la inversió pública, endureixen les condicions de jubilació, etc.

-La Vaga està convocada per les cúpules d'UGT i CCOO, responsables en gran part de la passivitat actual. La Vaga s'hagués hagut de realitzar abans d'aprovar aquesta reforma, sembla ser que l'únic que pretenen és rentar-se la cara. Però tot i això, és imprescindible que els treballadors i treballadores, ens hi sumen amb un missatge propi i crític cap aquests sindicats grocs i la reforma laboral. Cal fer tot el possible per derrocar aquesta reforma i la Vaga no ha de ser el final, sinó el principi d'un seguit de mobilitzacions per fer-ho possible.

-Els patrons et necessiten però tu no a ells!
-Si tu lluites, tu decideixes!

Plataforma Sabadell per la Vaga General