10 de març 2010

Manifestació enfornt la crisi i el racisme- Plaça Marcet Sabadell-13/3/10 17.30h


SABADELL FEM FRONT A LA CRISI I AL RACISME

Davant de l’actual situació de crisi econòmica que patim els i les treballadores de Sabadell, totes les entitats signants manifesten que cal donar una resposta contundent assenyalant els veritables responsables d’aquesta crisi i aturant qualsevol brot de racisme o de rebaixa dels drets dels i les treballadores.

1. Els responsables de la crisi econòmica actual són les grans empreses, la banca i tots els altres agents que s’han lucrat durant els últims anys mitjançant l’especulació.

2. En aquest moment de crisi és tant fàcil com fals assenyalar com a responsables els sectors més febles de la societat.

3. Aquesta crisi volen que sigui l’excusa per una retallada dels nostres drets socials i laborals i, o som capaços i capaces de donar una resposta unitària a la crisi, o els mateixos responsables d’aquesta l’aprofitaran per retallar encara més els nostres drets: augment de l’edat de jubilació als 67 anys, abaratiment de l’acomiadament i precarietat laboral, criminalització dels col•lectius d’immigrants, dels sindicats, dels joves, i un llarg etcètera.

Davant d’aquesta situació denunciem:

• Que a la nostra ciutat hi ha grups d’extrema dreta que pretenen aprofitar aquesta crisi econòmica per fomentar el racisme i la xenofòbia.

• L’autorització de l’Ajuntament per a la realització d’actes d’ideologia d’extrema dreta a la nostra ciutat.

Finalment, convoquem a la ciutadania a la manifestació pacífica que farem per fer front a la crisi i al racisme el proper dissabte 13 de març a 2/4 de 6 a la Plaça Marcet. També convidem a tots els col•lectius i entitats de la ciutat a sumar-se a aquesta convocatòria.

Adhesions:
Federació d'Associacions de Veïns (FAAVV)
Federació d'Associacions d'Immigrants del Vallès (FAIV)
Federació Local de CGT Sabadell(CGT)
Assemblea de Joves de Sabadell
Ateneu Llibertari de Sabadell
Casal Independentista i Popular de Sabadell “Can Capablanca”
Confederació Nacional dels treballadors (CNT)
Candidatura d'Unitat Popular (CUP)
Endavant
Entesa per Sabadell
Justa Revolta
Moviment Popular de Sabadell (MPS)
Ràdio Trama

Més informació Vilaweb Sabadell