23 de jul. 2012

concentració suport vaguistes 24 Juliol 11:00 Hores jutjats

Comunicat del grup de suport a les vaguistes del 29M

El passat 29 de març del 2012, en el marc d’una vaga general, algunes de les nostres companyes van ser detingudes, agredides i imputades.
Amb el pretext de la crisi la classe treballadora està patint una greu ofensiva que ens encadena a la precarietat i a perdre drets i nivell de vida que ja havíem assolit. Pobres cada cop més pobres, rics cada cop més rics.
Des de l’anticapitalisme no ens plantegem romandre submises ni resignades, ni tan sols expectants. No supliquem, no esperarem a que s’acabin el pastís per a comprovar si ens n’han deixat unes quantes engrunes. Estem fartes i hem pres la humil decisió de reclamar el que ens pertany. Lluitarem per a ser els amos del nostre propi present i futur.
Ens toparem amb les seves lleis i el seu sistema repressor, configurades des de sempre per a vetllar pels seus privilegis. La seva hegemonia s’esfondra a marxes forçades mentre els nostres teixits de solidaritat i de consciència no deixen de créixer.
Ens toparem amb la criminalització, ens trobarem amb que se’ns acusa de violentes. Però que no s’enganyin, el poble comença a veure clarament que la violència és estructural i l’exerceixen els poderosos contra les classes populars.
  • Violència és injectar diners als bancs i tolerar desnonaments.
  • Violència és rescatar bancs i retallar en educació i sanitat.
  • Violència és cadascuna de les mortes en una llista d’espera.
  • Violència és convertir la universitat sigui sols per rics.
  • Violència és trivialitzar les aules massificades.
  • Violència és la precarietat laboral.
  • Violència és no saber quin futur t’espera després de tota una vida treballant.
L’evidència d’aquesta violència dóna més força a la nostra lluita. Amb ella tan sols alimenten la nostra ràbia, mentre confirmen les nostres certeses. Poden posar-nos totes les traves que els sembli, que respondrem amb una actitud que mai entendran: la solidaritat. La raó que sabem que tenim i la nostra voluntat de construir entre totes una societat igualitària i justa no té aturador.
Així doncs, en aquest manifest volem deixar clar que la lluita continua. Sens dubte. De la mateixa manera, exigim l’absolució de les nostres companyes, criminalitzades per no subjugar la seva dignitat, reprimides per no resignar-se ni apartar la vista, per exercir la solidaritat i lluitar per elles mateixes i per totes nosaltres.

Si ens toquen a una, ens toquen a totes. Absolució de les vaguistes del 29m a Sabadell!!
Grup de suport a les vaguistes del 29M

CONCENTRACIÓ DIMARTS 24 DE JULIOL 11:00 HORES JUTJATS DE SABADELL