3 de jul. 2012

El fiscal demana 7 anys de presó pels 3 detinguts del Clot (Bcn) a la vaga general del 29M

Tres mesos després de la gran vaga general del 29M que vam viure com va aturar Barcelona i tot l’Estat, seguim rebent noticies de qui ens volen aturar.
Han provat d’empresonar-nos sense proves com ho van fer amb el Javi, el Dani, l’Isma, la Laura, el Rubén i l’Andreu.
Han intentat arruïnar-nos a base de fiances altíssimes de fins a 6000 euros.
Han volgut un imposar-nos la por amb registres a les nostres cases.
Ens han convidat a córrer i desaparèixer cada vegada que veiem a la policia recordant al més de un centenar de ferits, molts d’ells greus, del 29 de Març.

Però no han obtingut els resultats desitjats. Seguim aquí, i no deixarem a cap companya sola.
Al barri del Clot de Barcelona, ens han arribat males noticies per als tres companys detinguts al piquet del matí el dia de la vaga. La petició fiscal es de 7 anys per a cadascun d’ells i a més a més se’ls demana una fiança comuna de 3900 euros en concepte de danys civils.
No ens volen deixar respirar, però nosaltres agafem aire col·lectivament. Lluitarem per la seva absolució. Veïns i veïnes del barri explicaran com a testimonis al judici, i on calgui que el passat 29 de Març, el Sergi, L’Òscar i el Javi estaven al carrer com tantes altres per que era un dia de vaga, perquè estem cansades de que ens trepitgin cada vegada més i que la reforma laboral només n’era la punta del iceberg. El piquet va passar pels carrers del barri animant a totes a unir-se i informant sobre els motius de la vaga. No entenem perquè això hauria de comportar 7 anys de presó si la raó no fos criminalitzar a aquelles que lluiten i sembrar la por a base de càstigs exemplars.
Recordem que els tres companys del Clot no son els únics que estan a l’espera de judici, convidem a no baixar la guàrdia i no oblidar a ningú. Per la nostra banda us animem a entendre la repressió de forma col·lectiva i participar activament de la solidaritat així com a aportar en la mesura que pugueu un gra de sorra per a la fiança de 3900 euros. Podeu fer-ho al numero de compte de la Caixa d’Enginyers 3025 0001 11 1433467885 amb el concepte "barri Clot".
Anirem informant de les novetats d’aquest cas, així com estarem pendents de les noticies d’altres companyes represaliades. Si la solidaritat es la nostra millor arma, apuntem amb força al punt de mira. Ho sabem, ho hem viscut,... juntes som fortes.
RETIRADA DE CÀRRECS PER A TOTES LES ENCAUSADES DE LES VAGUES GENERALS
Una abraçada solidaria a totes les que lluiten